Denizli

Denizlispor Teknik Direktörü Yalçın:

17:10 04 Şubat 2016
Denizlispor Teknik Direktörü Yalçın:

PTT 1. Lig'de 7 Şubat Pazar günü deplasmanda Vartaş Elazığspor'la karşılaşacak Denizlispor'un teknik direktörü Ali Yalçın, "Onurlu mücadelemizi sürdürerek, alt sıralardan kurtulacağız" dedi.

Yalçın, Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini, takımda Veli Acar'ın dışında sakat futbolcunun bulunmadığını söyledi.

Kalan maçların hepsinde hedeflerinin 3 puan olduğunu kaydeden Yalçın, "Kalan bütün maçları final olarak görüyoruz. Onurlu mücadelemizi sürdürerek, alt sıralardan kurtulacağız" ifadelerini kullandı.

Yalçın, Mustafa Şavluk'un olağanüstü genel kurulda yeniden kulüp başkanlığına seçilmesine sevindiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Futbolcuların moral ve motivasyonu böylelikle yükseldi. Belirsizlik kadar kötü bir şey yok. Şimdi her şey belirginleşti. Her şey yolunda, bir sıkıntımız yok. Vartaş Elazığspor ve bundan sonraki oynayacağımız maçlardan galibiyetle ayrılmamız için hiçbir engel yok."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.