Denizli

Maçın ardından

22:26 13 Şubat 2016
Maçın ardından

PTT 1. Lig'de sahasında Adanaspor'a 2-0 mağlup olan Denizlispor'un teknik direktörü Ali Yalçın, sahada üst düzey bir mücadele verdiklerini, mağlubiyeti hak etmediklerini söyledi.

Yalçın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya iyi başladıklarını ancak 19. dakikada yedikleri golden sonra morallerinin bozulduğunu belirtti.

İkinci yarıda beraberliği yakalamak için gereken mücadeleyi verdiklerini ifade eden Yalçın, şunları kaydetti:

"Biz sahada gereken mücadeleyi verirken bir taraftar grubu, bizi oyundan düşürmek için her şeyi yaptı. Yazıklar olsun, başka bir şey demiyorum. Verdiğimiz üst düzey mücadeleyle mağlubiyeti hak etmedik. Aklımızı başımıza almamız gerekiyor. Benim 26 yılım Denizlispor Kulübünde geçti. Seyirci bazında bu kulüp, hiçbir zaman böyle rezillikler görmedi. Bugün futbolcular onurlarıyla son dakikaya kadar savaş verdi, hepsini alınlarından öpüyorum."


- Adanaspor cephesi


Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Denizlispor karşısında iyi oynayarak galip geldiklerini ifade etti.

İki takım açısından da çok önemli bir karşılaşmanın oynandığını aktaran İpekoğlu, "Kayseri Erciyesspor'un mağlup olmasından sonra alt sıralarda bulunan takımların hepsinin iştahı kabarmıştı. Bunun yanında Kardemir Karabükspor'un yenilmesi de bizim için maç öncesinde artı bir motivasyon oldu. İyi oynadık, Denizlispor'a çok fazla gol pozisyonu vermedik ve maçı kazandık. Futbolcularımızı kutluyorum. İnşallah Denizlispor da bu zor günlerini bir an önce atlatır" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.