Denizli

Denizlispor Teknik Direktörü Palaz:

14:16 26 Mart 2016
Denizlispor Teknik Direktörü Palaz:

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Koray Palaz, takımı ligde tutmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirtti.

Denizlispor, 27. haftada deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını Şemikler Ulusoy Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Yeşil-siyahlı takımın teknik direktörü Palaz, antrenmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, 26. haftadaki Alima Yeni Malatyaspor galibiyetinin (2-0) takıma moral verdiğini söyledi.

Palaz, her maça kazanmak için çıktıklarını belirterek şöyle konuştu:

"Takımımızı ligde tutmak için elimizden geleni göstermeye çalışıyoruz. Bütün vaktimizi, enerjimizi Denizlispor'a harcıyoruz. Takımımız 4 gün dinlendi. Buna çok ihtiyacımız vardı. Bütün hazırlıklarımızı deplasman için yapıyoruz. Karakterli bir oyuncu grubumuz var. İnsanların futbola bakış açısının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Buradaki oyuncularımız her türlü aksiliğin üstesinden gelecektir diye düşünüyorum. Eksikler, sakatlıklar bunlar futbolun içinde olan şeyler. Önemli olan çözüm üretebilmek. Bunun için de oyuncu karakteri çok önemli. Her maçımız final maçı niteliğindedir. Denizlispor'umuz kalan 8 haftadaki tüm maçlara kazanmak için çıkacak. Bunları galibiyetle geçip inşallah mutlu sona varacağız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.