Denizli

Denizlispor Basın Sözcüsü Demirten:

15:26 31 Mart 2016
Denizlispor Basın Sözcüsü Demirten:

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un basın sözcüsü Ferhat Demirten, Kayseri Erciyesspor maçında alacakları galibiyetin, ligde kalmaları için önemli bir adım olacağını söyledi.

Demirten, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynayacaklarını Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını tamamladıklarını, akşam kafilenin Kayseri'ye hareket edeceğini belirtti.

Ligde çok kritik bir döneme girdiklerini, birlik ve beraberlikle bu süreci aşacaklarına inandıklarını kaydeden Demirten, şunları kaydetti:

"Zorlu haftalara girdik. Bu hafta sonu Kayseri Erciyesspor ile çok önemli bir karşılama oynayacağız. Kayseri'ye çok umutlu gidiyoruz. Futbolcularımız sabırsızlıkla maç saatine bekliyor. Bu olumlu gelişmelerin sahaya yansıyacağını düşünüyoruz. Bu maçtan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyoruz. Kayseri Erciyesspor maçında alacağımız galibiyet, ligde kalmamız için önemli bir adım olacaktır."

Teknik direktör Koray Palaz da final niteliğindeki 8 maçın tamamını kazanacak güçte olduğunu ifade etti.

Öte yandan yeşil-siyahlı ekipte, sakatlıkları süren Şenol Akın ve Tuna Üzümcü, Kayseri Erciyesspor maçında görev alamayacak.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.