Denizli

Denizlispor Basın Sözcüsü Demirten:

15:51 13 Nisan 2016
Denizlispor Basın Sözcüsü Demirten:

PTT 1. Lig'de yarın Adana Demirspor'a konuk olacak Denizlispor'un basın sözcüsü Ferhat Demirten, deplasmandan puanlarla döneceklerine inandığını söyledi.

Demirten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Altınordu maçını kaybettiklerini düşündükleri anda son dakikada attıkları golle karşılaşmayı 2-2 tamamladıklarını ve bir puanla moral bulduklarını belirtti.

İç sahada veya deplasmanda kazanılan her puanın ligde çok önemli olduğunu kaydeden Demirten, Altınordu maçından alınan bir puanı da kazanç olarak gördüklerini ifade etti.

Demirten, ligin 29. haftasında yarın deplasmanda oynayacakları Adana Demirspor maçının çok zorlu geçeceği bildiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"İki takım içinde çok önemli bir maç oynayacağız. Adana Demirspor, Süper Lig'i hedefliyor biz ise kümede kalma mücadelesi veriyoruz. Öncelikli hedefimiz galibiyet. Adana Demirspor karşılaşmasından puanlarla döneceğimize inanıyorum. Futbolcu arkadaşlarımız sahada ellerinden gelen mücadeleyi gösteriyorlar. İyi oynamaktan daha çok bizim için skor önemli. Kötü oynayalım fakat maçı biz kazanalım. Denizlispor alt lige düşmeyecektir. Buna inanıyoruz. Taraftarımızdan iç sahada bize daha çok destek vermelerini istiyoruz. Bu zorlu süreci el birliği ile atlatacağımıza inanıyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.