Denizli

Maçın ardından

23:33 18 Nisan 2016
Maçın ardından

PTT 1. Lig'de sahasında Karşıyaka ile golsüz berabere kalan Denizlispor'un teknik direktörü Ümit Metin Yıldız, Adana Demirspor deplasmanından alınan galibiyetin ardından Karşıyaka maçındaki puan kaybına üzüldüklerini söyledi.

Yıldız, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, bireysel hatalardan dolayı birçok gol pozisyonunu değerlendiremediklerini ve karşılaşma öncesi beklemedikleri puan kaybı yaşadıklarını belirtti.

Maç hakkında fazla konuşulacak bir şeyin olmadığını fakat karşılaşmanın önüne geçen hareketlerin bulunduğunu ifade eden Yıldız, şöyle devam etti:

"Ben 20 yıldır bu işi yapıyorum ve çok fazla şeye şahit oldum. Fakat oyun oynanırken rakip kulübeden ikinci bir topun 2 kez sahaya atılıp da oyunun durmasını ben Türk futbolu adına, ahlak adına kabul etmiyorum. Hiçbir camiayı böyle eleştiremem, buna hakkım yok ama bu akşam çok ciddi bir olaya tanık oldum. Aldığınız bir puanla hemen hemen küme düşerken, o 1 puanı korumak adına bu şekilde futbol dışı hareketi kabul etmiyorum. Eğer benim takımım böyle bir şey yapıyorsa da bunu da kabul etmiyorum. Bu eylemin sonunda benim takımım kümede kalacaksa dahi o kümede kalmayı da kabul etmiyorum. Benim için maçın değeri anlamı her şeyi budur. Bizim artık futbolun dışında bazı şeyleri temize çekmemiz, düzeltmemiz gerekiyor."


- Tolungüç: "Galip gelemediğimiz için çok üzgünüz"

Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç ise iki takım açısından çok kritik bir maç oynandığını belirterek, en azından puan cetvelindeki rakiplerini yakalamak adına son 4 haftaya girilirken kendilerine umut verecek bir galibiyet için sahaya çıktıklarını ifade etti.

Kazanmak istedikleri fakat bunu başaramadıklarını kaydeden Tolungüç, "Oyunun ilk yarısında Denizlispor baskısını durdurup, savunma arkasına atacağımız paslarla gol bulmak istiyorduk. Maçın ilk yarısı bizim istediğimiz gibi geçti. İkinci yarı Denizlispor'un risk alacağını düşünerek, oyunun ilerleyen dakikalarında bir hamlemiz oldu. Sahaya aldığımız oyuncumuzun sakatlanmasıyla bu rotasyonu fazla yapamadık. Futbolcularımız iyi mücadele ettiler. Hedefimiz 3 puandı, galip gelemediğimiz için çok üzgünüz." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.