Denizli

Başkan Subaşıoğlu'ndan ilginç "bahar yürüyüşü" daveti

15:42 19 Nisan 2016
Başkan Subaşıoğlu'ndan ilginç "bahar yürüyüşü" daveti

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde 24 Nisan'da, "Merkezefendi Bahara Yürüyor" etkinliği düzenlenecek.

Etkinlik için birçok yerde konuyla ilgili bilgilendirme yapılırken, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da farklı bir yöntemle vatandaşları yürüyüşe çağırdı.

Üzerinde vatandaşları yürüyüşe davet eden yazıların olduğu çöp kamyonuna binen Subaşıoğlu, bir süre aracı kullandı. Subaşıoğlu, daha sonra vatandaşları yürüyüşe davet eden anons yaptı.

Subaşıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin spora çok önem verdiğini ve bu konuda birçok etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Geçen yıl başlattıkları obezite ile mücadele kapsamında yürüyüş düzenlediklerini anımsatan Subaşıoğlu, şöyle konuştu:

"Merkezefendi de spor, televizyon ekranlarında izlenecek bir şey olmaktan çıkacak. Mutlaka vatandaşlarımızın sporu alanda yapmasını sağlayacağız, demiştik. Onun için vatandaşlarımıza birçok sosyal etkinlikler sunuyoruz. Bahar yürüyüşü de bizim için çok önemli. Koşu yolunda birçok vatandaş her gün sabah ve akşam yürüyüş yapıyor. Bunu geleneksel hale getirmek istiyoruz. Daha çok insanın yürüyüş yapmasını, koşmasını istiyoruz. Sporun sağlığa faydasının olduğuna dikkat çekmek istiyoruz. Bu anlamda bu yürüyüşü çok önemsiyoruz. Şu anda içinde bulunduğum çöp kamyonumuz da yürüyüşün tanıtımını yapıyoruz. Tüm halkımızı davet ediyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.