Denizli

Denizlispor Kulübü Basın Sözcüsü Demirten:

13:53 10 Mayıs 2016
Denizlispor Kulübü Basın Sözcüsü Demirten:

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor Kulübü Basın Sözcüsü Ferhat Demirten, 1461 Trabzon'u 3-0 yenerek elde ettikleri 3 puanın ligde kalma açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Demirten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, finallerin finali olarak nitelendirdikleri 1461 Trabzon maçını kazandıkları için sevinçli olduklarını belirtti.

Futbolcuların maçta iyi mücadele ettiğini, bunu galibiyetle süslediklerini ifade eden Demirten, şunları kaydetti:

"Her şey bitmedi ancak stresi yüksek bir maç kazandık. Ligde kalma adına çok önemli bir 3 puan aldık. Biz iyi takım olduğumuzu ve karakterleri yüksek oyuncu grubuna sahip olduğumuzu her zaman söyledik. Düştü gözüyle bakılan Denizlispor, son haftaya girilirken puan sıralamasında en avantajlı konuma geldi. Henüz ligde kalmayı garantilemedik ama bu süreçten sonra teknik ekibimiz ve futbolcularımız bize ve taraftarlarımıza, 1461 Trabzon maçından sonra ikinci sevinci yaşatacaklarına inanıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi Denizlispor küme düşen 3. takım olmayacak."

1461 Trabzon maçında bir gol atan ve 3. golü hazırlayan genç oyuncu Şevki Çınar ise sahada iyi mücadele ettiklerini, ikinci yarıda kontra ataklarla sonuca gittiklerini ifade ederek, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını da kazanarak ligde kalacaklarını kaydetti.

Öte yandan Denizlispor, 15 Mayıs Pazar günü sahasında oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.