Denizli

65. Hükümet'in kurulması

15:10 24 Mayıs 2016
65. Hükümet'in kurulması

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 65. Hükümet'te Nihat Zeybekci'nin Ekonomi Bakanı olarak yer almasına ilişkin, "Denizli'ye ve ülkemiz ekonomisine hizmet ettiği sürede üzerine düşen görev ve sorumluluğu, hizmet ve başarı destanlarıyla pekiştiren Bakanımızın ilimiz için değeri ve anlamı, siyasi kimliğinin ötesinde ve üstündedir." ifadelerini kullandı.

Filiz, açıklamasında, siyasetin "uzun soluklu bir yolculuk" olduğunu vurgulayarak, Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci'nin kısa bir dinlenme molasının ardından kaldığı yerden hizmet ve başarı destanlarına yenilerini katmaya devam edeceğine inandığını kaydetti.

65. Hükümet'in millete ve memlekete hayırlı olmasını dileyen Filiz, şunları kaydetti:

"Bakanımız isminin kabinede açıklanması, gerek şehrimizde gerekse teşkilatımızda sevinçle karşılanmıştır. AK Parti'nin Denizli'deki başarısında önemli pay sahibi olan, Denizli'ye ve ülkemiz ekonomisine hizmet ettiği sürede üzerine düşen görev ve sorumluluğu, hizmet ve başarı destanlarıyla pekiştiren Bakanımız, ilimiz için değeri ve anlamı, siyasi kimliğinin ötesinde ve üstündedir. Sayın Zeybekci'nin Ekonomi Bakanlığı döneminde yaptıkları, reform niteliği taşımaktadır ve sadece iş dünyası tarafından değil, tüm kamuoyu tarafından takdir edilmektedir. Bakanımız Zeybekci ile kaldığımız yerden aynı şevk ile devam etmek bize mutluluk verecektir. Ülkemize, Denizlimize ve ihracat camiasına hayırlı olsun."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.