Denizli

"Özür Dileme Servisi" eşleri bir araya getirdi

11:33 20 Haziran 2016
"Özür Dileme Servisi" eşleri bir araya getirdi

Eskişehirli iki arkadaşın insanların birbirinden özür dilemekte zorlanmalarından yola çıkarak geliştirdiği "Özür Dileme Servisi", Denizli'de bir ailedeki kırgınlığın giderilmesini sağladı.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi'nde bir tekstil firmasında desinatör olarak çalışan 26 yıllık evli ve 2 çocuk babası 43 yaşındaki Kadir Güngördü, eşiyle arasındaki kırgınlığın giderilmesi için televizyonda öğrendiği "Özür Dileme Servisi"ne başvurdu.

Nazmiye Güngördü'yü telefonla arayan servis kurucularından İlkay Mustafa Güneş, yaptıkları hataları düzeltmek isteyen kişilere yardımcı olduklarını, Kadir Güngördü'nün de hatalarından dolayı pişman olduğunu ve eşinden özür dileme, gönül alma düşüncesiyle servislerine ulaştığını belirtti.

Kadir Gündoğdu'nun eşinden özür dilenmesiyle küskünlük giderildi.

Kadir Güngördü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun iş temposu ve stres nedeniyle oluşan gerginliğin aile yaşantısına da yansıdığını ve bazı durumlarda kırıcı sözler sarf ederek eşini üzdüğünü belirtti.

Hatalı olduğunu bildiğini, bu davranışının ardından karısından özür dilediğini ifade eden Güngördü, fakat bu özrün tekrarlanan olaylar nedeniyle kendisinde dahi yeterlilik duygusu oluşturmadığını ifade etti.

"Özür Dileme Servisi"nden haberdar olunca bunun sorunlara çözümde yardımcı olabileceğini düşündüğünü ve servisi oluşturan iki arkadaşa ulaşarak destek istediğini belirten Güngördü, "Bu şekliyle daha iyi olacağını düşündüm. Çünkü kendim özür diledim, ama tatmin olmadım. Bu servisle daha güzel bir şekilde olacağını hissettim. Onlar da yardımcı olacaklarını söylediler" dedi.

Eşlerin daha dikkatli olmalarını tavsiye eden Güngördü, şöyle konuştu:

"Özür dilemek biraz zor oluyor. İnsan gururuna yediremiyor ama hatasını anlıyor. Özellikle bu bir eş olunca daha farklı. Bunun, bu kişiler vasıtasıyla olmasının 'işte eşim beni seviyor, başkalarını araya koyarak benden özür diliyor' demesinin daha güzel bir düşünce olduğuna inanıyorum."

Nazime Güngördü de yaşadıklarına çok şaşırdığını belirterek, "Beklemediğim bir şeydi. Çok mutlu oldum. Eşimi çok seviyorum. Yaşadıklarımı kelimelerle ifade edemiyorum. Çok güzel bir olaya aracı oldular. Bundan sonra da bu gibi güzelliklere vesile olurlarsa iyi olur." diye konuştu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.