Denizli

Maçın ardından

02:48 20 Ağustos 2016
Maçın ardından

TFF 1. Lig'de 2016-2017 sezonunun açılış maçında sahasında Bandırmaspor'u 3-1 mağlup eden Denizlispor'un teknik direktörü Selahattin Dervent, lige iyi başladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Dervent, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sezona galibiyetle başlamak istediklerini ve bunu başardıklarını söyledi.

Yaşadıkları sorunları bir kenara bırakarak işlerine konsantre olduklarını belirten Dervent, "Takımımız normal bir antrenman periyodunun yarısı kadar üç haftalık bir antrenman periyodunda ve yeni oluşturulmuş isimlerle hazırlık yaptı. Bunların hepsini aşıp böyle bir galibiyet elde etmek gerçekten her takımın başarabileceği bir olay değildir." dedi.

Dervent, oyuncularının bütün gayretlerini total bir güç oluşturmak için konsantre etmeye çalıştıklarını anlattı.

Takım olarak güçlerini birleştirmeleri halinde çok iyi bir performans sergileyebileceklerini bildiklerini dile getiren Dervent, şöyle konuştu:

"Lige iyi başladığımız için mutluyuz. Bu gecenin en güzel tarafı da takım ve taraftarın bu ilk maçta müthiş bir kucaklaşmasıydı. Taraftarın daha istekli, daha coşkulu olduğunu ve daha fazla sayıda tribünü doldurduğunu görüyorum. Gelecek haftalarda bu sayının artacağına inanıyorum çünkü Denizlispor bu yıl keyif veren bir futbol oynayacak, mücadele eden bir futbol oynayacak."


- Bandırmaspor cephesi


Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin de karşılaşmada bireysel hatalar yaptıklarını ve zaman zaman oyun üstünlüğünü ellerine geçirmelerine rağmen doğru pozisyonları bulamadıklarını anlattı.

Bireysel hatalarının azalması temennisinde bulunan Ertekin, şunları kaydetti:

"Takım oyununu da biraz daha yükseltmemiz gerekiyor çünkü şu anki tabloyla çok iyi bir görüntü vermiyoruz. Hazırlık dönemimizdeki takımımızı bugün sahada göremedik. Onun için biraz rahatsızlık çekiyoruz ama önümüzdeki haftadan itibaren doğru işler yapmaya ve puan kazanmaya devam etmemiz lazım. Bizim açımızdan kötü bir başlangıç oldu."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.