Denizli

Denizlispor Teknik Direktörü Dervent:

12:18 19 Eylül 2016
Denizlispor Teknik Direktörü Dervent:

TFF 1. Lig'in 4. haftasında Sivasspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Denizlispor'un teknik direktörü Selahattin Dervent, bu galibiyetle 3 puandan daha fazlasını kazandıklarını bildirdi.

Dervent, yaptığı açıklamada, Sivasspor karşısında aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu belirtti.

Deplasmanında alınan galibiyetle 3 puandan daha fazlasını kazandıklarını vurgulayan Dervent, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kulübümüzün geçmişte yaşadığı bütün sıkıntıları geride bıraktık. Bu, galibiyetten daha büyük bir kazançtır. Ama bu daha başlangıç. Her geçen gün daha iyi oluyoruz, olmaya devam edeceğiz. Futbolcu arkadaşlarımız formalarının hakkını veriyor ve Denizli'ye olan borçlarını günden güne ödüyorlar. Ne zaman görev verilse canlarını ortaya koyarak canla başla mücadele ediyorlar. Şimdi sıra taraftarda. Onlar yanımızda olsun ve Mersin İdmanyurdu maçını şölen havasına çevirsin. Çok mutluyuz, çok sevinçliyiz ve bu duygularımızı taraftarlarımızla paylaşmak istiyoruz. Mersin İdmanyurdu maçında bütün Denizli halkını tribünlere bekliyorum. Antrenörlerimiz, futbolcularımız ve yöneticilerimiz başta olmak üzere bu galibiyette emeği geçen bütün kulüp çalışanlarımıza teşekkür ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.