Denizli

Denizlispor Kulübü Başkanı Urkay:

15:08 21 Eylül 2016
Denizlispor Kulübü Başkanı Urkay:

TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor'un kulüp başkanı Süleyman Urkay, üç puanlarının silinmesine tepki göstererek, geçmiş dönem yönetimlerinin borçları nedeniyle futbolcuların emeklerinin heba edilmesinden rahatsızlık duyduğunu söyledi.

Urkay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, TFF Kulüp Lisans Kurulu tarafından üç puanlarının silinmesine tepki gösterdi.

Her yönetimin kendi oluşturduğu borcu ödemesi gerektiği görüşünü uzun süredir seslendirdiğini, genel kurulda önerge verdiğini fakat destek bulamadığını aktaran Urkay, "Hesapsız kasap ne masat bırakır ne bıçak, maalesef durumumuz budur" görüşünü aktardı.

Emeklerin yok edilmesinin kendilerini üzdüğünü ifade eden Urkay, mesajında şunları kaydetti:

"Hele yok edilen Denizlispor futbolcu kadrosunun emeği ise üzüntü iki kat fazla oluyor. Mevcut futbolcu kadrosunun ligi forse edeceğini biliyor ve inanıyorum. Hedefte değişen bir şey olmayacaktır. Futbolcu arkadaşlarımın yüzüne bakmaktan utanıyorum. Denizlispor'a duyduğum sevda yeniden yeniden mücadeleye devam etmeli diye zorluyor kendimi, motive etmekte zorlansam da. Bu sevdanın taşıyıcısı olacağım. Sonu nereye giderse gitsin. Emeklerimizi çalabilirsiniz ama asla umutlarımızı çalamazsınız. Ne yaparsanız yapın nafile. Biz bu karanlıkların sonunun aydınlıklara çıkacağını biliyoruz."

Kulübün doğru yönetilmesi ve borç batağından kurtarılması gerektiğini vurgulayan Urkay, mesajını "Eski borçlardan dolayı futbolcuların emekleri heba edildiği için kulüp başkanı olmaktan dolayı rahatsızım." ifadesiyle tamamladı.

Bu arada Denizlispor'un sosyal medya hesaplarında da, siyah zemin üzerine "Durduramayacaksınız" mesajı yer aldı.






YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.