Denizli

Belediyenin kadınlar için açtığı spor kursları

17:32 17 Şubat 2017
Belediyenin kadınlar için açtığı spor kursları

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kadınlara yönelik açtığı ücretsiz spor kursları ilgi görüyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril'de düzenlenen ücretsiz pilates kursuna katılan kadınlara gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Açılmada görüşlerine de yer verilen Zolan'ın "Kar, kış demeden kursa katılan tüm kadınlara teşekkür ediyorum. Burada sadece spor yapmıyor ayrıca birbirinizle tanışma ve kaynaşma ortamı da yakalıyorsunuz. Biz her türlü imkanı sizlere sunmak için söz verdik. Her verdiğimiz söz gibi bunları da yerine getirebilmek için gayret gösteriyoruz. Hanım kardeşlerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz projeler hep başarılı oldu. Çünkü sizler bize daha fazla inandınız ve davetimize icabet ettiniz. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum. Yapmış olduğunuz bu spor ileriki yaşlarda sizlerin sağlıklı bir yaşam sürmenize katkı sağlayacak." dedi kaydedildi.

Çivril spor salonunda düzenlenen etkinliğe Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ile kursiyerler katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.