Denizli

Maçın ardından

22:53 20 Şubat 2017
Maçın ardından

TFF 1. Lig'de Sivasspor'a 3-2 mağlup olan Denizlispor'un teknik sorumlusu Ferudun Şaban Yarkın, takımın temposunu bulduğunu, daha dinamik top oynadığını ama bunu neticeye yansıtmaları gerektiğini söyledi.

Yarkın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, güzel bir maç olduğunu, ön bölgede çok gol pozisyonuna girdiklerini belirtti.

Tempoyu ellerine aldıkları zamanlarda hakemin takdir haklarını Sivasspor yönünde kullanmasının, hücumdaki etkilerini ve baskılarını engellediğini ifade eden Yarkın, şunları kaydetti:

"Buna rağmen 2-2 iken bulduğumuz iki, üç pozisyonu değerlendiremedik. Artık Denizlispor temposunu buldu, daha dinamik top oynuyor. Ancak bunu neticeye yansıtmamız gerekiyor. Taraftarımızın coşkusu da takımı desteklemesi bizim için artı bir değerdi. Önümüzdeki haftalar güzel oyunumuzu neticeye yansıtmamız gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalarımıza devam edeceğiz."


- Sivasspor cephesi


Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Denizlispor'u mücadelesinden dolayı tebrik etti.

Futbol şansının kendilerinden yana olduğunu aktaran Bakkal, "Özellikle ikinci devredeki istekli oyunumuzla kazandık. Ancak oyunun geneline baktığınız zaman Denizlispor'un hakkını vermek gerekiyor. Bizim yolumuz belli, şampiyonluk. Bu yolda da az fire vermek istiyoruz. Hem camia hem de kulüp olarak Süper Lig'e ait olduğumuzu düşünüyorum. Bu yolda da bu galibiyetin kıymetini bilip, önümüzdeki haftalarda daha rahat galip gelmek istiyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.