Denizli

Maçın ardından

17:16 05 Mart 2017
Maçın ardından

TFF 1. Lig'de Samsunspor'a 1-0 mağlup olan Denizlispor'un teknik sorumlusu Ferudun Şaban Yarkın, kadro derinliğinin az olması ve oyuncu kısıtlılığından dolayı maç içinde değişik hamleler yapamadıklarını söyledi.

Yarkın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyunun her iki takım için de kontrollü gittiğini, defans arkasına atılan topla kalesinde gol gördüklerini ifade etti.

Oyunu rakip alana yıktıkları bölümde girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini kaydeden Yarkın, şöyle konuştu:

"Kadro derinliğimizin az olması ve oyuncu kısıtlılığından dolayı çok değişik hamleler yapamıyoruz. Baktığınız zaman hep aynı 11'le oynamak zorunda kalıyoruz. Rakipler bunun tedbirlerini gayet iyi alıyor. Bizim önde etkili olabilecek oyuncularımız Ziya ve Kappel'i artık herkes ezbere bilmeye başladı. Bunlara karşı tedbir alınması, bizim oyun gücümüzü azaltıyor. Fakat şu andan itibaren mazeret üretecek halimiz yok. Sadece ve sadece ligde her puanın çok önemli olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki Boluspor maçında alacağımız 3 puanla inşallah tehlikeli bölgeden çıkmaya çalışacağız."


- Samsunspor cephesi


Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise dün rakiplerinin kazanmasından sonra bu maçın daha önemli hale geldiğini kaydetti.

Yukarıdaki takımlarla puan farkını biraz daha kapattıklarını dile getiren Özköylü, şunları söyledi:

"Şu anda güçlü bir şekilde emin adımlarla çalıştığımız, uğraştığımız bu sıkıntılı durumdan kurtulma çabasını daha güçlü bir şekilde devam ettireceğiz. Geçen hafta kazandığımız Boluspor maçının ardından deplasman galibiyeti, ki bu takımın deplasmanda aldığı ilk galibiyet, çok önemli. Çünkü rakiplerimiz de deplasmanlarda puanlar alıyorlar, galibiyetler alıyorlar. Dolayısıyla biz bu başarıyı hiç gösterememiştik."

Özköylü, Bandırmaspor, Sivasspor ve Adana Demirspor maçında şanssız mağlubiyetler aldıklarını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bugün onu da sonlandırmış olduk. Üzerimizdeki talihsizliği, şanssızlığı kırdık, şimdi artık önümüze bakacağız. Çok önemli 11 final maçı oynayacağız. Lig devam ediyor. Yarış çok sert bir şekilde devam ediyor. Alt sıradaki takımlar büyük direnç ortaya koyuyor. Biz de aynı direnci gösterip bir an önce üst sıralara çıkmak durumundayız. Bu ligde kalan ve ilerideki günlere umutla bakan takım olmak istiyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.