Denizli

Maçın ardından

20:19 11 Mart 2017
Maçın ardından

TFF 1. Lig'de Boluspor'u 3-2 mağlup eden Denizlispor'un teknik sorumlusu Ferudun Şaban Yarkın, geçen hafta yaşadıkları krize rağmen maça çok iyi konsantre olduklarını söyledi.

Yarkın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bütün oyuncularının sahada kazanma isteklerini gösterdiğini belirtti.

Maçı kazanmak için tüm oyuncularının verilen görevleri yerine getirdiğini bildiren Yarkın, şöyle konuştu:

"Bunun neticesinde kazandık. Geçen hafta yaşadığımız kriz ve stresten sonra maça çok iyi konsantre olduk. Uzun süredir kazanamamanın stresini üzerimizden atarak güzel bir dönüş yaptık. Geri dönmek her zaman takımın ivmesini arttırır. Önümüzdeki hafta Büyükşehir Gaziantepspor maçıyla çıkışımızı sürdürmek istiyoruz."


- Boluspor cephesi


Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ise kalelerinde gördükleri goller ve çok cömertçe kaçırdığımız pozisyonlar nedeniyle sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını dile getirdi.

Duran toplardan ve bireysel hatalardan çok basit goller yediklerini anlatan Çapa, "İkinci devreye istekli ve arzulu gayet iyi başladık. 2-22den sonra çok net bir pozisyonu değerlendiremedik. Rakibe çok net pozisyon vermedik ama pozisyona giren takım galip gelmiyor, gol atan takım galip geliyor."

Çapa, maçın 5. dakikasında attıkları golün neden iptal edildiğini bilmediğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Dördüncü hakem ofsayt olduğunu söylemiş ama bizim olduğumuz açıdan ofsayt olmadığı aşikar. Gol ondan dolayı iptal edildiyse gerçekten üzücü bir karar. 10 hafta içerisinde alabileceğimiz puanların çoğunu almaya çalışacağız. Ondan sonraki süreç bize kalmış değil. Tek şansımız bundan sonraki süreçte üst sıralardaki takımlarla oynayacağız. Burada bir seri yakalarsak 10 hafta sonunda inşallah sezon başında hedeflediğimiz yerde ligi tamamlamış olacağız."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.