Denizli

Denizlispor'da Büyükşehir Gaziantepspor maçı hazırlıkları

16:25 15 Mart 2017
Denizlispor'da Büyükşehir Gaziantepspor maçı hazırlıkları

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Ali Tandoğan, 19 Mart Pazar günü Büyükşehir Gaziantepspor ile deplasmanda zor bir maç oynayacaklarını, karşılaşmada alacakları her puanı avantaj olarak gördüklerini söyledi

Ligin 25. haftasında Büyükşehir Gaziantepspor'a konuk olacak yeşil-siyahlı takım, hazırlıklarını Denizli Atatürk Stadı'nda sürdürdü.

Ali Tandoğan, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, oyuncularında diğer maçlara göre daha çok kazanma hırsı gördüğünü, maçı kazanmalarının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Büyükşehir Gaziantepspor'un bulunduğu yeri hak etmediğini ifade eden Tandoğan, şunları kaydetti:

"Sezon başı şampiyonluk kadrosu kuran, kendi sahalarında istenen havayı yakalayamayan, bulunduğu yeri hak etmeyen bir takımla oynayacağız. Güçlü bir takım. Skorlar ve diğer etkenler bizi aldatmamalı, oyuncularıma da onu söyledim. Çok dirençli bir takımla oynayacağız. Zor bir deplasman olacak, alacağımız her puan avantaj. Bu yüzden puan veya puanlarla dönmemiz gereken bir maç olduğunu düşünüyorum."

Gazetecilerin, "Play-off hedefi devam ediyor mu?" sorusu üzerine ise Tandoğan, "Belirlediğimiz hedef sürüyor. Denizlispor'u iyi yerlere getirmek için buradayım, para kazanmak için değil. Bunu net bir şekilde belirtmek istiyorum." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.