Denizli

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı

18:48 17 Mart 2017
Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yılı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Tin, mesajında, cesaretinden taviz vermeyen kahraman Türk milletinin ilk günkü istiklal ve istikbal aşkıyla yılmadan ve yıkılmadan tavizsiz mücadelesini sürdürdüğünü ifade etti.

Ecdadın bir asır önce bu kutlu topraklarda namusunu çiğnetmemek için büyük mücadeleler verdiğini hatırlatan Tin, şunları kaydetti:

"Bu aziz milletin, milli beka, barış ve birliğini yok etme cüreti gösterecek olanlar tarihi iyi okusunlar. Dün Çanakkale nasıl geçilmediyse bugün de bu topraklarda dalgalanan al bayrağın indirilemeyeceğini iyi bilsinler. Hainliklere pabuç bırakacak değiliz. Toprağımıza göz dikenin gözünü oymasını, devletimizin gücünü yok sayanı güçsüz bırakmasını, sarsılmaz imanımıza saldıranları imanımızla boğmasını iyi bildiğimiz unutulmasın. Mazlumların umudu olan Türkiye'ye kirli elleriyle saldıranlar, 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişimine karşı bu kahraman milletin nasıl yüzyılın destanını yazdığını, nasıl çıplak yumruklarla tanka, tüfeğe kafa tuttuğunu unutmasın. Türkiye'ye düşmanlık besleyerek, İslam dinimize hazımsızlık duyarak, ülkemizi sarsıntılara mahkum edeceğini zannedenler bir asır önce cesaretimizle Çanakkale'de nasıl yerle yeksan olduklarını unutmasınlar."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.