Denizli

Denizli'de uyuşturucu operasyonu

12:11 21 Mart 2017
Denizli'de uyuşturucu operasyonu

Denizli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, Hollanda'dan kargo ile gönderilen uyuşturucu maddeye el konuldu, 7 kişi tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan kişi ve organizasyonlara yönelik çalışma kapsamında Hollanda'dan kargo ile Denizli'ye uyuşturucu madde geleceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Kargoya gelen paketler üzerinde narkotik köpeği de kullanılarak yapılan kontrollerde, paketlerin birinin içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Hollanda'dan gelen kargo içerisindeki uyuşturucu madde ile bağlantısı bulunan şüpheliler Denizli ve Isparta Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucunda Isparta'da yakalandı.

Öte yandan, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları öne sürülen şüphelilerin "torba evi" olarak kullandıkları tespit edilen ikamete operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 4 bin uyuşturucu hap, 330 gram sentetik kannabinoid maddesi, 6 gram eroin ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen ve gözaltına alınan 11 şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan 7'si tutuklandı, 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.