Denizli

Halk oylamasına doğru

10:25 27 Mart 2017
Halk oylamasına doğru

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, "Türkiye'de sürekli ve güçlü hükümetlerin kurulması ve terörle mücadele konusunda gücünün daha da etkin olabilmesi için 16 Nisan'da milletimizin kararı 'evet' olmalıdır." dedi.

Milletvekili Tin, Acıpayam ilçesine bağlı Ucarı, Dodurgalar, Kumavşarı ve Gümüş mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında bilgi verdi.

Yazır Mahallesi'nde vatandaşlara seslenen Tin, bölgede ve dünyada huzur ve barışın tesisini sağlamanın yolunun güçlü Türkiye olmaktan geçtiğini vurgulayarak şunları kaydetti:

"Güçlü ve sürekli olmayan hükümetler maalesef ülkemizi her anlamda hep geriye götürdü. Bir arpa boyu yol alamadığımız dönemlere baktığımızda maalesef kurulan hükümetlerin kısa ömürlü olduklarını görüyoruz. Sürekli olmayan hükümetler nedeniyle güçlü olmayan iktidarlar yıllar boyu ülkemize kayıp dönemler yaşattı. Türkiye için artık kaybetme zamanı değil. Kayıp yılları telafi etme ve yeniden büyük Türkiye'yi inşa etme zamanı. Türkiye'de sürekli ve güçlü hükümetlerin kurulması ve terörle mücadele konusunda gücümüzün daha da etkin olabilmesi için 16 Nisan'da milletimizin kararı 'evet' olmalıdır. 16 Nisan'da halk oylamasında vereceğimiz 'evet' oylarıyla sürekli ve güçlü hükümetler dönemine kalıcı bir adım atmış olacağız. Terörle mücadele konusunda ise daha etkin rol alacak, ülkemize ihanet içinde olan hiçbir terör yuvasını ve terör örgütü mensubunu bu topraklarda barındırmayacağız."

Yalanlarla boğuşanların her dönem olduğu gibi bu dönemde de yine yalanlarında boğulmaya mahkum olacaklarını ifade eden Tin, "Anayasa değişiklik paketinde olmayan maddeleri varmış gibi anlatarak milleti kandırma derdinde olanlar bilsinler ki bizim milletimiz neyin ne demek olduğunu ve maddelerin içeriğinde nelerin yer aldığını çok iyi biliyor." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.