Denizli

Halk oylamasına doğru

20:31 27 Mart 2017
Halk oylamasına doğru

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının, bir siyasi parti, yerel yönetim veya Cumhurbaşkanlığı seçimi olmadığını, anayasa değişikliğinin halkın tüm kesimini siyasi kimliklerine bakılmaksızın ilgilendiren bir konu olduğunu söyledi.

Başkan Filiz, AK Parti Denizli İl teşkilatı olarak anayasa değişikliğine ilişkin 16 Nisan'daki halk oylamasına yönelik çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Geçen cuma günü toplu açılış programına katılmak üzere Denizli'ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bugüne kadar görülmemiş büyük bir coşku ile 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda karşıladıklarını ifade eden Filiz, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımızın şehrimize gelmesi bize büyük bir moral ve motivasyon kaynağı oldu. Vatandaşlarımız, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yarınlara daha güvenle bakacak. Bu süreç, bütün bir kesimi ilgilendiriyor. Önümüzdeki 16 Nisan halk oylaması, bir siyasi parti seçimi değil, yerel yönetim seçimi veya Cumhurbaşkanlığı seçimi değil, anayasa değişikliğinin onaylanmasıdır, halkın tüm kesimini siyasi kimliklerine bakılmaksızın ilgilendiren bir konudur. Biz de üzerimize düşen görev ve sorumlulukla toplumun tüm kesimine ulaşarak bunları anlatıyoruz. Halkımızın bize güvenine layık bir şekilde hizmetimizi sürdüreceğiz."

Denizli yöresine ait 'Asmam Çardaktan' türküsünün "Aşkım Vatandan" olarak uyarlandığını ve klibin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı toplu açılış töreninde ilk defa yayınlandığını dile getiren Filiz, "Denizli teşkilatımızın hazırladığı çok güzel bir çalışma oldu. Denizli'nin kendine has türküsü ile Pamukkale, Laodikya ve Denizli horozumuz gibi Denizli yöresine ait figürlerin yansıtıldığı klip, sosyal medyada büyük beğeni topladı." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.