Denizli

Muhtarlarla buluşması, veda toplantısı oldu

14:36 19 Nisan 2017
Muhtarlarla buluşması, veda toplantısı oldu

Denizli PTT Başmüdürü Zekai Özkan, daha önce planladığı "muhtarlarla buluşma" toplantısını, Gaziantep'e tayine çıkması dolayısıyla veda toplantısına dönüştürdü.

Yenişehir PTT İşleme Merkezinde muhtarlarla bir araya gelen Özkan, yaptığı konuşmada, "muhtarlarla buluşma" toplantısının, Gaziantep PTT Başmüdürü olarak atanmasına denk gelmesi münasebetiyle aynı zamanda bir veda buluşması anlamına geldiğini belirtti.

Denizli PTT Başmüdürlüğüne 17 Eylül 2013'te başladığı görevini bu hafta sonu sonlandıracağını ifade eden Özkan, şunları söyledi:

"Göreve başladığım ilk günden bu yana çalışmalarımızda, hizmetlerimizin yürütülmesinde desteğini esirgemeyen bütün yetkililere huzurlarınızda teşekkür ediyorum. PTT hizmetlerimizin bir bölümünü de posta hizmetleri oluşturmakta. Bu hizmetlerimizin sunumunda da en büyük paydaşlarımız, en büyük yardımcılarımız siz çok değerli muhtarlarımız. Göreve başladığım günden bugüne kadar bize olan desteğinizi hiç esirgemediniz. Zaman zaman sorunlar yaşadık, zaman zaman sıkıntılarımız oldu ama bu sıkıntıları hep birlikte açtık. Bu anlamda size çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızda aksaklıklarımız var ise bunu dile getirmenizi istiyorum. Hepinize arz-ı veda ediyorum."

Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ve Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu da Özkan'a yeni görevinde başarılar diledi.

Toplantıya Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.