Denizli

Denizli'den kısa kısa

19:08 18 Mayıs 2017
Denizli'den kısa kısa

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü 2016 yılı faaliyet raporu kabul edildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Mayıs ayı oturumunun 4. birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında gerçekleştirildi.

"Denizli Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Kesin Hesabı ile Taşınır Mal Yönetimi Ayrıntılı Hesap Cetveli ve İcmal Cetveli" ve "Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü 2016 yılı Kesin Hesabı ile Taşınır Kesin Hesabı" görüşülüp kabul edildiği toplantıda, DESKİ 2016 yılı faaliyet raporu oylanarak kabul edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, meclis toplantısında yaptığı konuşmada, Denizli kent merkezinde alt yapı yenileme çalışmasının üçte ikisinin bittiğini, sadece bir bölgenin kaldığını ifade etti.

"Biz sorunları ötelemek değil çözmek istiyoruz." diyen Zolan, "Bizden sonraki nesiller rahat etsin, Denizli'de artık 100 yıl alt yapı konuşulmasın. Şu anda Denizli'deki alt yapı Türkiye'de yok. Yenilenmiş halini söylüyorum. Türkiye'nin en yeni alt yapısı, modern, sağlık, hijyen anlamında Denizli'de. 2016 yılında 770 kilometre kanalizasyon hattı, 95 kilometre yağmur suyu hattı yaptık. Bazı ilçelerimiz ilk defa yağmur suyu hattı ile tanıştı. İhtiyaç olan her bölgeye çapı 2 metreyi bulan yağmur suyu hatları yaptık. Geçen yıl toplam 2 bin 140 kilometre alt yapı yaptık." ifadelerini kullandı.

- Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin, muhtarları ağırladı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Muhtarlar Derneği Denizli Şubesi Başkanı Adnan Kuloğlu ve yönetimini ağırladı.

Gürlesin, Muhtarlar Derneği Denizli Şubesi yönetimini başkanlık makamında ağırladı. Pamukkale ilçe sınırlarındaki çalışmaların konuşulduğu toplantıda muhtarlar, belediyenin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Gürlesin, halk tarafından seçilerek görevlerini yapan muhtarların kutsal bir görev icra ettiklerini belirtti.

- Denizli'de hafta sonu 6 etkinlik yapılacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi hafta sonu sosyal ve kültürel 6 farklı etkinliğe birden ev sahipliği yapacak.

Büyükşehir Belediyesi 20 ve 21 Mayıs'ta 6 etkinlik düzenleyecek. Söyleşiden konsere, tiyatrodan halk oyunlarına kadar düzenlenecek 6 farklı etkinlik ücretsiz olacak.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.