Denizli

Denizli'den kısa kısa

17:43 24 Mayıs 2017
Denizli'den kısa kısa

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Gençlik Haftası nedeniyle düzenlediği etkinlik kapsamında 146 lise temsilcisini bir araya getirdi.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Gençlik Haftası kapsamında Denizli merkez ve ilçelerdeki toplam 146 lisenin temsilcilerini buluşturdu.

Cankurtaran Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, toplantıda yaptığı konuşmada, Kent Konseyi Gençlik Meclisini daha iyiye, daha güzele taşıyacaklarını, gençlerle başarılı birçok projenin altına imza atacaklarını ifade etti.

- El sanatları kursu sergisi

Pamukkale Belediyesinin düzenlediği el sanatları kurslarında eğitim alan kursiyerlerin ürünlerini tanıtabilecekleri El Sanatları Kursu Sergisi açıldı.

Belediye ile Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa düzenlediği kursa katılan kursiyerlerin el emeği, göz nuru ürünleri, düzenlenen sergide görücüye çıktı.

Belediyenin Atatürk Caddesi'nde bulunan ek binası önündeki sergide 17 kursiyerin yaptığı ürünler sergilendi. Takı tasarım, boncuk çiçek ve nakışlardan oluşan 300 çeşit ürün ile yatak örtüsü, masa örtüsü, servis takımı, seccade ve çeşitli takı ürünleri de sergide yer aldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.