Denizli

Denizli'den kısa kısa

13:24 25 Mayıs 2017
Denizli'den kısa kısa

Pamukkale Belediyesi, öğrencilerin üniversite tercihlerine katkıda bulunmak amacıyla İstanbul gezisi düzenledi.

Pamukkale Belediyesi tarafından, ilçedeki liselerde öğrenimlerine devam eden 11. sınıf öğrencileri, "Gençlik Ecdadın İzinde" Projesi'yle İstanbul gezisine gönderildi. İstanbul'daki üniversiteleri ve tarihi yerleri gezecek öğrenciler, otobüslerle Pamukkale Belediyesi önünden İstanbul'a hareket etti.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, öğrencilerin uğurlanması dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, gençlere ve eğitime her zaman destek verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini kaydetti.

Güçlü Türkiye'nin teminatının çocuklar ve gençler olduğunu dile getiren Gürlesin, şöyle dedi:

"Gençlerimize yönelik önemli bir projeyi daha hayata geçirdik. Gelecek yıl üniversite sınavlarına girecek olan lise 11. sınıfta okuyan öğrencilerimiz bu geziyle ne yapmaları gerektiği, tercihlerinin nasıl olacağı konularında bilgi ve tecrübeye sahip olacak. İnşallah bu gezi sonrası daha sıkı bir çalışma azmiyle istedikleri üniversite ve bölüme girecekler. Hepsine şimdiden başarı diliyorum. Öğrencilerimizi kafileler halinde İstanbul'a göndermeye devam edeceğiz."

- Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi

Pamukkale Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin birinci taksit ödemelerinin 31 Mayıs'ta sona ereceğini bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşların vergi ödemelerini 31 Mayıs Çarşamba günü mesai bitimine kadar yapabileceği, belediye gişelerinin hafta sonunda açık olacağı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Ödemelerin son günlerinin hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle Pamukkale Belediyesi vezneleri, 27 Mayıs Cumartesi ve 28 Mayıs Pazar günleri de saat 09.00-16.30 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.