Denizli

Denizli'den kısa kısa

13:50 25 Mayıs 2017
Denizli'den kısa kısa

Çal ilçesinde, Denizli Büyükşehir Belediyesi, olası yangın tehdidine karşı mahalle muhtarlarına, temel yangın bilgisi ve yangın tankerlerinin kullanımı konusunda uygulamalı eğitim verdi.

İtfaiye Daire Başkanlığı, Gönüllü İtfaiyecilik Programı kapsamında İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Konferans Salonu'nda verilen temel eğitimin ardından muhtarlara uygulama yaptırıldı.

Muhtarlar, daha önce Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelere dağıtılan yangın söndürme tankeri ve yangın söndürme tüpleri ile kontrollü olarak çıkarılan yangınları söndürdüler.

Aldıkları uygulamalı eğitimde başarılı olan muhtarlara, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Murat Başlı "Katılım Belgesi" verdi.

- "Peşinden Koş" etkinliği

Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteklediği ve ikincisi gerçekleştirilen "Peşinden Koş" etkinliğine, sporseverler yoğun ilgi gösterdi.

Denizli'de 2015 yılında ilki gerçekleştirilen "Peşinden Koş" etkinliği, bu yıl Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde, Yenişehir yürüyüş yolunda yapıldı.

Etkinlik, Merve Aydın ve Avatar Atakan'ın öncülüğünde başlayıp 3 bin 400 metrelik parkurun tamamlanmasıyla son buldu.

Yarışmanın startını veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çok güzel bir etkinliğe imza atıldığını belirterek, koşuya katılan herkesin başarılı olduğunu ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.