Denizli

Pamukkaleli gençler Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti

17:27 17 Temmuz 2017
Pamukkaleli gençler Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti

Pamukkale Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde, gençleri 15 Temmuz kahramanı şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabrini ziyarete götürdü.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 15 Temmuz'un 1. yıl dönümünde yapılan organizasyonla Pamukkaleli gençleri darbe girişiminin seyrini değiştiren Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in mezarını ziyarete gittikleri belirtildi.

Gençlerin, Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde bulunan mezarına anma ziyareti gerçekleştirdiği kaydedilen açıklamada, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in şu görüşlerine yer verildi:

"15 Temmuz kanlı darbe girişiminin en kritik noktasında canını ortaya koyarak, darbecileri engellemek isterken hainlerin kurşunlarıyla şehit düşen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir başta olmak üzere tüm şehitleri rahmetle anıyorum. Bu insanlar, devletimiz, bayrağımız için canlarını feda ettiler. Onlar belki bu dünyayı kaybettiler ama Allah’ın izniyle şehit olup ahiretlerini kazandılar. Rabbim tüm şehitlerini cennetine kavuştursun inşallah. 15 Temmuz hain darbe girişimini hiçbir zaman unutmadık ve unutturmayacağız."

AK Parti Pamukkale Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Vural da 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde bir grup genci Ömer Halisdemir'in kabrine gönderme gururunu yaşadıklarını belirterek, kendilerine bu konuda yardımcı olan Pamukkale Belediyesi'ne teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.