Denizli

Bakanlar Kurulundaki değişiklik

16:19 19 Temmuz 2017
Bakanlar Kurulundaki değişiklik

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Bakanlar Kurulunda ekonomi yönetimiyle ilgili bakanlıklarda değişikliğe gidilmemesini memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

Yazılı açıklama yapan Kocasert, yeni kabinede Denizli milletvekili Nihat Zeybekci'nin Ekonomi Bakanlığı görevine devam etmesinin sevindirici olduğunu belirterek, ihracatçı kimliğine sahip Zeybekci'nin bu alanda görev yapmasını, ülke için şans olarak gördüklerini aktardı.

Kocasert, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Zeybekci'nin yeni kabinede Ekonomi Bakanlığını sürdürecek olmasının başta kendisi olmak üzere ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını yürekten diliyoruz. Bununla birlikte iş dünyası olarak kabine revizyonunun ardından Sayın Zeybekci'nin yanında, ekonomiyle ilgili bakanlarımızın görevlerine devam edecek olmasından dolayı son derece memnuniyet duyduğumuzu ifade etmek isterim. Umuyorum ki bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hükümetimizin ekonomiye verdiği özen ve önem sürecek ve üretilecek politikalar ülkemiz ihracatının önünü açmaya devam edecektir."

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan da açıklamasında Nihat Zeybekci'nin Denizli ve iş dünyası için gurur kaynağı olduğunu, kabinedeki varlığının ülke ekonomisi adına büyük bir kazanım olduğunu ifade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.