Denizli

PAÜ'de Üniversite Güvenlik Toplantısı

18:20 02 Ekim 2017
PAÜ'de Üniversite Güvenlik Toplantısı

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ile üniversite yurtlarının sorunları ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik Toplantısı, Vali Hasan Karahan başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Karahan, üniversite ile ilgili tüm sorun ve talepleri değerlendireceklerini belirtti.

Zaman içerisinde bu taleplerde veya sorunlarda revizyon gerekebildiğine işaret eden Karahan, "O revizyonları tekrar tekrar değerlendirip huzurlu bir eğitim öğretim yılı geçmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve gereken bütün tedbirleri alacağız. Bu konuda Denizlili vatandaşlarımız, öğrencilerimiz, veliler ve öğretim üyelerimiz müsterih olsunlar. En huzurlu şekilde 2017-2018 eğitim-öğretim yılını geçireceğimize inanıyorum." dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Halil Dirik slayt eşliğinde katılımcılara, üniversite yerleşkesi, yerleşke çevresi ve ilçelerde bulunan meslek yüksekokullarında alınan ve alınacak güvenlik tedbirleri hakkında bilgi verdi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Alaeddin Aktaş ile diğer yetkililer katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.