Denizli

Denizli'den kısa kısa

19:13 02 Ekim 2017
Denizli'den kısa kısa

Merkezefendi ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Merkezefendi İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşların memnuniyetinin çok önemli olduğunu belirtti.

"Hepimizin ortak noktası hizmeti daha ileriye götürmektir." diyen Görücü, "Seneye yeni hükümet konağımıza taşınacağız. 50 mahallemiz var, her mahallemiz bir ilçe nüfusuna sahip. Bizler hep birlikte olacağız. Her vatandaşımıza sahip çıkacağız. Sizler ilimize, ilçemize ve mahallemize hizmet için varsınız." diye konuştu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da muhtarların talep ve önerilerini dinlediği toplantıda, "Yapacağımız yatırımlarla ilgili sizlerden aldığımız bilgiler doğrultusunda biz de programlarımızı güncelliyoruz. Bütçemizin yaklaşık yüzde 55'i doğrudan yatırıma gidiyor. Yeni kurulan 28 merkez ilçe belediyesi arasında en çok yatırım yapan belediyeyiz. Büyük projelerin temelini geçtiğimiz yıl attık. 2018 yılı büyük projeler anlamında Merkezefendi Belediyesi için açılış yılı olacak." dedi.

Toplantıya Merkezefendi İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Ali Duymaz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Neşet Koca da katıldı.

- Pamukkale Belediyesinin halk günü

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen halk gününde iş isteyen vatandaşlar İŞKUR temsilcisi ile buluşturuldu.

Her ayın ilk pazartesi günü düzenlenen "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü", Pamukkale Belediyesinin ana hizmet binasında yer alan Pamuk Kafe'de gerçekleşti.

Vatandaşların derdine derman olmak adına hayata geçirdikleri her projenin devamlılık arz etmesinin de önemli oduğuna dikkat çeken Başkan Gürlesin, kalıcı çözümler üretmeye çalıştıklarını ifade etti.

Geleneksel hale gelen halk günlerinde vatandaşları birebir dinlediklerini ifade eden Gürlesin, şunları söyledi:

"Gelen istek ve taleplere göre, hangi belediye başkan yardımcımızın alanına giriyorsa yönlendirme yapıyorum. Sonrasında, vatandaşımızın derdini dinledik. Vatandaşlarımıza geri dönüşler yaparak sorunlarının takipçisi olmaya devam ediyoruz. En önemlisi de iş için gelen birçok vatandaşımız var. Halk günleri toplantılarında aramızda İŞKUR personelinden bir yetkili arkadaş da bulunuyor. Pamukkale Belediyesi olarak vatandaşımızın iş sorununa da çözüm bulma noktasında çok önemli bir adım attığımızı düşünüyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.