Denizli

Denizli'den kısa kısa

10:40 17 Ekim 2017
Denizli'den kısa kısa

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kale ilçesinde mahalle muhtarlarına, Gönüllü İtfaiyecilik Programı kapsamında temel yangın bilgisi ve yangın tankerlerinin kullanımı konusunda uygulamalı eğitim verildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Veysel Bike, Kale Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen eğitimde, mahalle muhtarlarına trafik kazalarında kurtarma ve yangın, yanıcı maddeler, yangın çıkış nedenleri, yangın söndürme maddeleri ve usulleri ile yangın esnasında yapılacaklar, yangında tahliye konularında bilgi verdi.

Halkın esenliği için çalıştıklarını ifade eden Bike, "Kale'de 18 personelimiz görev yapıyor. Denizli genelinde 100 araç, 539 dokuz personel ile tüm halkımızın hizmetindeyiz. Kırsal bölgelere 350 tanker verildi, bunların bakım ve onarımları bize ait. Herhangi bir sıkıntı olursa bizi telefonla direkt arayabilirsiniz." dedi.

- Arazi mülkiyeti ve destekler anlatıldı

Kale ilçesinde, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından "Tarım arazilerinde mülkiyet ve desteklemeler" konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce Kale İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında mahalle muhtarları, kooperatif başkanları ve ilçe halkına Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu ile tarımsal arazilerin mülkiyetinin devrine ilişkin uygulamalar ve kırsal kalkınma desteklemeleri anlatıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.