Denizli

Denizli'de sanayiye hitap edecek iş merkezi yapılacak

12:32 18 Ekim 2017
Denizli'de sanayiye hitap edecek iş merkezi  yapılacak

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde sanayiye yönelik 35 bin metre kare inşaat alanı bulunan iş merkezi yapılacak.

Sevindik Mahallesinde yapılacak ATS Sevindik İş Merkezi tantımı dolayısıyla Çamlık'ta bir restoranda basın toplantısı düzenlendi.

Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kasapoğlu, kendi işinde başarılı 9 iş insanının 1,5 yıl önce bir araya gelerek gayri menkul yatırım şirketini kurduğunu belirtti.

Şehrin ihtiyaçlarını dikkate alarak Sevindik Mahallesinde bir iş merkezi yapma kararı aldıklarını dile getiren Kasapoğlu, şunları söyledi:

"ATS Sevindik İş Merkezi, Denizli'nin sevindik bölgesinde konumlanan 35 bin metre kare inşaat alanı ile bulunduğu bölgenin en yüksek binasi olma özelliğine sahip, fark yaratan çok amaçlı bir proje. Merkeze, sanayi bölgesine, havalimanına yakınlığıyla öne çıkan ATS Sevindik İş Merkezi, içerisinde bulunan iş yerleri, otel, restoran, konferans ve toplantı salonları gibi çok amaçlı mekanları ile çevresinin değerini artıracak, özgün mimarisiyle şehirde fark yaratacak."

Otel konseptine göre 100 milyon liraya mal olacak iş merkezi inşaatına 15 gün içerisinde başlayacaklarını ve 2 yılda tamamlanacağını bildiren Kasapoğlu, bu projenin ardından başka projeler de gerçekleştireceklerini kaydetti.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül de, sanayiye hitap eden bir merkez için yola çıktıklarını vurgulayarak, "Sevindik İş Merkezi'nde 3'er katlı 19 iş yeri bulunuyor. Merdiven ve yük asansörleri ile katları birbirine bağlı iş yerlerinin yapısı eşsiz bir fonksiyonellik sunacak. 2. katta 4 konferans, toplantı, eğitim, konser ve düğün salonları gibi çok amaçlı mekanlar yer alıyor. 3. kat ile birlikte ATS Sevindik İş Merkezi'nin otel bölümü başlıyor. İş Merkezi'nin şehrin tamamına hakim olabilecek 65. metredeki en yüksek noktasında 120 kişilik restoran bulunuyor." diye konuştu.

Şirketin Genel Müdürü Mehmet Rabuş da işyerlerinin 5-6 tanesine şimdiden müşteri çıktığını bildirdi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.