Denizli

AK Parti Milletvekili Özkan'dan TÜGVA'ya ziyaret

18:54 11 Kasım 2017
AK Parti Milletvekili Özkan'dan TÜGVA'ya ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Milletvekili Özkan, TÜGVA İl Temsilcisi Fatih Gün'den vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldı, vakıf üyeleri ile sohbet etti.

Elinde taşla, molotofla dolaşan değil, kalemle, kitapla dolaşan, düşünen bir gençlik arzu ettiklerini dile getiren Özkan, TÜGVA'nın bir dava gençliği olarak bunun en güzel örneğini gösterdiğini belirtti.

TÜGVA'nın ulvi bir vazifesi olduğuna işaret eden Özkan, şöyle konuştu:

"Sizler sadece Türkiye'deki gençleri değil, ümmetin gençlerini ayağa kaldıracak büyük bir misyonun temsilcilerisiniz. Bugün hiç olmadığı kadar bunları gerçekleştirecek imkana ve özgüvene sahipsiniz. Gençlere at verip meydan vermeyen değil, atı da, meydanı da, dizgini de gençler için seferber eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var. TÜGVA olarak derdiniz, davanız, ufkunuz, gençleri sadece madde planında kurtarmak değil, mana ve ruh planında onları ilmek ilmek işlemek, gençlere sorumluluklar vererek, genç kardeşlerimizin önlerini açmaktır."

TÜGVA İl Temsilcisi Fatih Gün ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gençliğe önem vererek bizleri yalnız bırakmayan, desteğini esirgemeyen, çalışma azmi ve dinamizmiyle bizlere örnek olan, hepsinden öte bize bir ağabey olan Cahit Özkan vekilimize ziyaretleri için teşekkür ederim." dedi.

Bu arada, TÜGVA ziyaretinin ardından Baklan ilçesini ziyaret eden Milletvekili Özkan, vatandaşlarla bir araya geldi.

Baklan Belediyesini de ziyaret eden Özkan, Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ve muhtarlarla toplantı gerçekleştirdi.

İlçede yürütülen hizmetler hakkında bilgi alan Özkan, esnafı ziyaret etti, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Özkan, Baklan'da yapımı devam eden TOKİ konutlarını ve inşaatı tamamlanan halı sahayı inceledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.