Denizli

Denizli'de su ücretleri değişmeyecek

19:48 15 Kasım 2017
Denizli'de su ücretleri değişmeyecek

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Olağan Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında yapıldı.

Toplantıda, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün yeni yıl performans programları, ücret ve tarifeleri ile bütçeleri görüşüldü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, 2018 yılı ücret ve tarife listeleri konusunda bilgi verdiği toplantıda vatandaşların ev ekonomilerine katkıda bulunmak için yeni yılda su ücretlerinde artış yapmadıklarını ifade etti.

Ayrıca su abonelik, su açma kapama ve depozito ücretleri ile DESKİ tarafından alınan diğer ücretlerde de artışa gidilmediğini belirten Zolan, su ücretlerinin yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 yılı ücret tarifelerinin tamamına yakınının da aynı kalacağını vurguladı.

Meclis üyelerinin yatırımlar ve hizmetler konusunda görüş ve önerilerini dile getirdiği toplantıda, Denizli Büyükşehir Belediyesinin bütçesi 1 milyar 132 milyon 107 bin lira, DESKİ'nin 405 milyon lira toplam bütçe ise 1 milyar 537 milyon 107 bin lira olarak belirlendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve DESKİ bütçelerinin kente hayırlı uğurlu olmasını diledi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.