Denizli

Denizli'den kısa kısa

10:29 23 Kasım 2017
Denizli'den kısa kısa

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay'ın, bir yayın kuruluşu tarafından düzenlenen ve başarılı olmuş kişi ve kuruluşlara verilen "Altın İmza Başarı Ödülünü" kazandığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, "Altın İmza Başarı Ödülü" töreninin Ankara'da gerçekleştiği belirtildi.

Açıklamada, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay'ın şu ifadelerine yer verildi:

"Bu ödül çalışma azmimizi daha da arttırdı. Vatandaşlarımıza namuslu, dürüst ve her bir kuruşun hesabını verebilecek şekildeki çalışma prensibimizden zerre ödün vermeden çalışıyoruz. Olanaklarımız ölçüsünde ve hatta daha da zorlayarak hizmet etmeye devam edeceğiz."

- PAÜ'de Kağıt Telkari Sergisi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Tavas Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerince "kağıt telkari" tekniği ile yapılan tablolar, PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanı'nda yapılan açılış töreni ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Denizli Sağlık MYO Öğretim Elemanı Şule Tekeşi, serginin açılışında yaptığı konuşmada, son dönemlerde Türkiye'de revaçta olan kağıt telkari tekniğinin aynı zamanda terapi etkisinin olduğunu ifade etti.

Temel tasarım dersi kapsamında yaklaşık 150 öğrencinin hazırladığı tablolar, 24 Kasım Cuma gününe kadar Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Alanı'nda sergilenecek.

- 24 Kasım Öğretmenler Günü

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Güngör, mesajında şunları ifade etti:

"Büyük Önder Atatürk’ün 24 Kasım 1928 tarihinde Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul etmesinin 89'uncu, bu anlamlı günün öğretmenler günü olarak kutlanmaya başlanmasının ise 37'nci yılını büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Dünyanın en kutsal mesleklerinden olan öğretmenlik, fedakarlık, cefakarlık isteyen saygın mesleklerin başındadır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.