Denizli

PAÜ'de ödül ve akademik atama töreni

17:21 14 Aralık 2017
PAÜ'de ödül ve akademik atama töreni

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörlüğü'nün düzenlediği "Akademik Atama, Yükseltme ve Ödül Töreni" kapsamında 74 profesör, 85 doçent ile 127 yardımcı doçent cübbe giydi.

PAÜ Kapalı Spor salonunda düzenlenen ödül töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, akademik hayatta yükselerek cübbe giyecek öğretim üyelerine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Öğretim üyelerine ve ailelerine teşekkür eden Bağ, "Üniversitemizde görev yapan 74 profesör, 85 doçent ile 127 yardımcı doçent hocamıza cübbeleri hayırlı olsun. Güzel çalışmalarıyla üniversitemize yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Üniversitemizde 25 yılını dolduran 25 akademik ve idari personele de plaket ve hediye takdimi yapıyoruz." diye konuştu.

Konuşmanın ardından akademik atama ve yükseltme alan 74 profesör, 85 doçent ile 127 yardımcı doçente cübbelerini PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ giydirdi.

Törende ayrıca ulusal düzeyde ödül alan 6 öğretim üyesi ve ödüllü proje ekibi, 2016 yılında bilim ödülü alan 15 öğretim üyesi, onur konuğu olarak davetli emekli 24 öğretim üyesi ile PAÜ'de 25 yılını dolduran 25 akademik ve idari personele plaket ve hediye verildi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.