Denizli

Milletvekili Özkan'dan Hizmet-İş'e ziyaret

21:42 13 Ocak 2018
Milletvekili Özkan'dan Hizmet-İş'e ziyaret

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Hak-İş Konfederasyonu Hizmet-İş Sendikası Denizli Şubesini ziyaret etti.

Milletvekili Özkan, Denizli programı kapsamında AK Parti il yönetimi ile Hizmet- İş Sendikası Denizli Şubesi Başkanı Sezai Söylemez ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulundu.

AK Parti'nin iktidar olduğu günden itibaren sivil toplum örgütleriyle ve gönüllü teşekküllerle sürekli işbirliği içinde çalıştığını belirten Özkan, bundan sonra da çok daha yoğun istişare çalışmaları yapacaklarını ifade etti.

Hem sendikaların hem işçilerin sorunlarını konuşup sorunların çözümüne ilişkin sunacakları katkıları paylaşmak üzere burada olduklarını dile getiren Özkan, şunları söyledi:

"Türkiye çok önemli süreçlerden geçiyor. Özellikle seçim öncesinde asgari ücretliler üzerinden istismara varan seçim kampanyalarına hep birlikte şahit olduk. O dönem asgari ücretliyi istismar edenler bugün elini taşın altına koymaktan imtina ediyorlar. O gün meydanlarda bol keseden atanlar bugün ortaya çıkan tabloda uzlaşmacı bir tavır sergilemekten uzak bir tutum sergiliyorlar. Türkiye'de sendikal mücadele ve işçi haklarının elde edilmesi noktasında Hak-İş'in ayrı bir yeri ve konumu var. Adaletten ve hakkaniyetten yana her zaman onurlu ve mücadeleci bir tavır sergiledi. Her zaman bu mücadelenin yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz."

Sendika Şube Başkanı Söylemez de taşeron işçilere kadro verilmesi konusunda memnuniyetlerini dile getirerek, "Bu anlamda başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımıza, Maliye Bakanımıza ve her zaman yanımızda olan siz değerli vekilimize teşekkür ederiz." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.