Denizli

Denizli'de evde sağlık hizmetleri

13:43 14 Ocak 2018
Denizli'de evde sağlık hizmetleri

Bakım hizmetlerinin yanında evde sağlık hizmeti de verdiklerini anlatan Zolan, "Denizli'de ikamet eden yaşlı, yatağa bağımlı, engelli hastalar, kronik rahatsızlığı yüzünden yürüyemeyen vatandaşların tanısı konulmuş sağlık sorunlarının ev ortamında planlanan tedavisinin takibi ve uygulamasını yapıyoruz. Hasta vatandaşların acil durumları dışındaki sağlık problemleri için belediye sağlık ekipleri tarafından koruyucu ve iyileştirici tedavi hizmetleri de ücretsiz olarak veriyoruz." diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi evde bakım ve sağlık merkezi "Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak" sloganıyla hizmetlerini sürdürüyor.

Belediye bünyesinde geçen yıl oluşturulan 3 doktor, 34 sağlık personeli, 8 ambulans, 65 araç ve 210 personeliyle hizmet veren ekip 622 mahalledeki vatandaşların yardımına koşuyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gazetecilere yaptığı açıklamada, günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan herkesin kişisel bakımları ile yaşadıkları evin temizlik ihtiyaçlarını gidermeye devam ettiklerini söyledi.

Zolan, bakım hizmetlerinin kent merkeziyle birlikte tüm ilçelerde de hizmet verdiğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.