Denizli

Denizlili hayırsever yaptırdığı huzurevini devlete bağışladı

13:02 20 Ocak 2018
Denizlili hayırsever yaptırdığı huzurevini devlete bağışladı

Denizli'nin Çal ilçesinde hayırsever Hasan Erdoğan'ın yaptırdığı huzurevi, bakanlığa devredildi.

Çal Kaymakamlığı, Çal Belediyesi ve hayırsever Hasan Erdoğan arasında imzalanan protokol çerçevesinde inşaatı tamamlanan Çal Makbule-Hasan Erdoğan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devri ve işletmesi için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile hayırsever Hasan Erdoğan arasında protokol imzalandı.

Çal Kaymakamlığında düzenlenen protokol imza töreninde konuşan Vali Hasan Karahan, protokolün Çal ilçesi ve Denizli'ye hayırlı olmasını diledi.

Çal'a huzurevi kazandırılmasına katkıda bulunan hayırsever Hasan Erdoğan'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Karahan, huzurevini de gezdi.

Törene, Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Süleyman Erdoğan, hayırsever Hasan Erdoğan ve eşi Makbule Erdoğan katıldı.

İsmailler Mahallesi'nde 7 bin 870 metrekare arsa üzerinde, inşası hayırsever Hasan Erdoğan tarafından yaptırılan Çal Makbule-Hasan Erdoğan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, toplamda bin 611, metrekare inşaat alanına sahip.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.