Denizli

"Vefatının 100. Yılında Serdar-ı Hakan Abdülhamid Han"

00:16 14 Şubat 2018
"Vefatının 100. Yılında Serdar-ı Hakan Abdülhamid Han"

Tarihçi-Yazar Yavuz Bahadıroğlu, Sultan 2. Abdülhamid'e yapılan operasyonun bugün de oynanmaya çalışıldığını belirtti.

Bahadıroğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli İl Temsilciliğinin Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde Sultan 2. Abdülhamid Han'ın vefatının 100. yılı dolayısıyla düzenlediği "Vefatının 100. Yılında Serdar-ı Hakan Abdülhamid Han" adlı konferansta yaptığı konuşmada, Türkiye'de önemli bir sürecin yaşandığını, hep beraber tarihe şahitlik edildiğini belirtti.

Sultan 2. Abdülhamid Han'a ders kitaplarında yıllardır "kızıl sultan" dendiğini dile getiren Bahadıroğlu, şöyle konuştu:

"Ne dönemini kavrayabildik ne politikasını anlayabildik. Öldükten 100 sene sonra bir padişah anılıyorsa o defter kapanmamış, hesaplaşma bitmemiş, onu yıkanlardan gerektiği gibi hesap sorulmamış, alçaklıkları ders kitaplarına geçirilmemiş, çocuklarımıza öğretilmemiş demektir. Sultan 2. Abdülhamid'e yapılan operasyon bugün de oynanmaya çalışılmaktadır."

Bu memleketin kahramanının da haininin de çok olduğunu dile getiren Bahadıroğlu, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin başarıya ulaşması halinde Türk bayrağının yanında muhtemelen ABD bayrağının çekilmiş olacağını söyledi.

Milli şair Mehmet Akif Ersoy'un "Cihan yıkılsa emin ol bu cephe sarsılmaz" mısralarını okuyan Bahadıroğlu, "Bu millet yıkılmaz, ABD'ye rağmen yıkılmaz, İsrail'e rağmen yıkılmaz, PKK, PYD, YPG, DEAŞ çerez, çekirdek gelir bu millete. Biz Preveze'den, Varna'dan, Kosova'dan gelen bir milletiz, Çanakkale'den Sakarya'dan gelen bir milletiz. Düşsek bile düştüğümüz yere bayrağımızı diker devletimizi yeniden inşa ederiz." dedi.

Yavuz Bahadıroğlu, şöyle devam etti:

"Ayıdan post, gavurdan dost olmaz. Gavurdan dost edindik edineli maalesef ayağa kalkamıyoruz. Paranızla size vermediği silahları parasız, hibe olarak sizin düşmanlarınıza, üstelik de kendisinin terör grubu olarak tanıdığı PKK'nın yan kollarına veriyor. O zaman gene bir atasözümüzü hatırlıyorsunuz. 'Kötü komşu insanı mal sahibi eder' diyorsunuz. Ar-Ge çalışmalarınızı yapıyorsunuz, teknolojinizi kuruyorsunuz. Yerli silahla, milli silahla PYD'nin, PKK'nın anasını ağlatıyorsunuz. O silahları yapamasaydınız işte o attığınız fırtına obuslerini inine sokamayacaktınız. Bugünlerde 'kedi aslanı boğsun' diye hazırlanan senaryo çöküyor. Bugünlerde ABD'nin çöküş süreci başlıyor, o günleri yaşıyoruz. İki kişi bu harekatı doğru anlıyor. Biri Sayın Recep Tayyip Erdoğan, neden orada olduğunu, neden orada olması gerektiğini çok iyi biliyor. Bir de bunu Devlet Bahçeli çok iyi biliyor."

Bahadıroğlu, çok sayıda kişinin izlediği konferans sonunda kitaplarını imzaladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.