Denizli

Gelinlik giyme hayalleri gerçek oldu

19:07 08 Mart 2018
Gelinlik giyme hayalleri gerçek oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 5 engelli genç kızın gelinlik giyme hayalini gerçekleştirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Sevgi Eli'nde etkinlik düzenledi.

Etkinlikte, gelinlik giyip kına yakma hayali kuran engeli 5 kıza gelinlik giydirildi. Daha sonra türküler eşliğinde ellerine kına yakılan genç kızlar, gelinlik giymenin mutluluğunu yaşadı.

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı sanatçıları tarafından seslendirilen türküler eşliğinde aileleri, arkadaşları ve konuklarla birlikte eğlenen genç kızlar, zaman zaman duygusal anlar da yaşadı. Konuklar da genç kızlara para taktı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, bu yıl da 8 Mart'ı 8 farklı etkinlik ile andıklarını, kadınlara herhangi bir dileklerinin olup olmadığını sorduklarını, gelinlik hayali olan 5 genç kızın bu isteğini yerine getirdiklerini kaydetti.

Etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız, Kadın Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri, kadınlar ve çok sayıda davetli katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.