Denizli

Denizli'den kısa kısa

15:56 12 Nisan 2018
Denizli'den kısa kısa

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Yazar Çalıştayı düzenledi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Yazar Çalıştayı'na Springer Nature Kıdemli Lisanslama Müdürü Şahin Giray ve Springer Lisanslama Müdürü Selin Şencanlı konuk oldu.

Akademisyenlerin yoğun ilgi gösterdiği Yazar Çalıştayı'na, yazar ve yazar adayları ile çok sayıda araştırmacı, öğretim üyesi ve öğrenci katılım gösterdi.

PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi A Blok Konferans Salonu'nda düzenlenen çalıştayda, "Yazar Akademisi: Yayın Sürecinde İzlenmesi Gereken Yollar", "Uluslararası Dergilerde Yayın Yapmanın Püf Noktaları" ile "Springer Nature'da Yayın Şansını Artırma" ele alındı.

- Sınıf öğretmeninden anlamlı yardım

Ülker Yörükoğlu Bilim ve Sanat Merkezinde görevli sınıf öğretmeni Sabri Varışlı, hayırseverlerden topladığı giyecekleri, Kale ilçesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıttı.

Sınıf öğretmeni Sabri Varışlı, Denizli ve İstanbul'daki hayırseverlerden topladığı ayakkabı ve eşofmanları, 11 okuldaki 600 öğrenciye dağıtarak onların yüzünü güldürdü.

Varışlı, bu tür yardımlarla öğrenci-öğretmen arasındaki diyaloğun güçlenmesini sağladığını belirterek, "Öğrencilerimin yüzünü bir nebze de olsun sevindirebildiğimiz için çok mutluyum. Daha önce de Kale, Beyağaç ve Çameli ilçelerindeki ilkokullarda öğrencilere kırtasiye malzemesi desteği sağlamıştım." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.