Denizli

DESOB'da yeni dönem

20:56 06 Mayıs 2018
DESOB'da yeni dönem

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğinde, Turgut Devecioğlu başkanlığa seçildi.

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğinin (DESOB) Olağan Genel Kurulu, Pelitlibağ Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda yapıldı.

Birliğin 23 yıldır başkanlığını yapan Musa Çelikkol'un yeniden aday olmadığı genel kurulda, Turgut Devecioğlu başkanlığındaki tek listeyle seçime gidildi. Devecioğlu, yapılan oylamayla birlik başkanlığına seçildi.

Genel kurula veda eden Çelikkol, görev süresince oda başkanları ve yöneticilerle birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını dile getirerek, "Esnafımıza katkısı olabilecek her projeye destek verdik. Görevi devralacak olan Turgut Devecioğlu başkanıma başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun." diye konuştu.

Devecioğlu da yaptığı konuşmada, aldığı sorumluluğun farkında olduğunu, hep birlikte güç birliği yaparak, önemli projelere imza atacaklarını ifade etti.

Tüm oda başkanlarına ve delegelere, şahsına ve ekibine verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Devecioğlu, şunları kaydetti:

"Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine, bugüne kadar emeği geçmiş başta Musa Çelikkol başkanım olmak üzere, yönetim kademelerinde görev alan tüm kardeşlerime şükranlarımızı sunuyorum. Ahirete irtihal edenleri rahmet ve minnetle yad ediyorum. Tek cümle ile şunu ifade etmek isterim ki, hep birlikte ahilik geleneği ile aydınlık geleceğe cesur ve kararlılıkla yürüyeceğiz."

Genel kurula AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan da katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.