Denizli

Tavas'ta 224 aile konut hayaline kavuştu

12:00 18 Mayıs 2018
Tavas'ta 224 aile konut hayaline kavuştu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Tavas Belediyesi işbirliğiyle ilçede yapılan 224 konutun sahibi, gerçekleştirilen kura ile belirlendi.

Yeni Mahalle ve Kızılcabölük Mahallesi'nde yapımı devam eden konutların hak sahiplerinin belirlenmesi için Kapalı Spor Salonu'nda kura çekimi yapıldı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, dünyada herkesin bir evi olmasını hayal ettiğini belirterek, bugün burada vatandaşların sahip olacakları sıcak yuvalarına kavuşmalarına şahitlik etmek üzere bir araya geldiklerini ifade etti.

Vatandaşları ev sahibi yapmak için söz verdiklerini dile getiren Zolan, "Çok şükür Tavasımızda her şey çok güzel ve daha da güzel olacak. Yapılan konutlarımızın hayırlı, uğurlu olasını temenni ediyorum. Bu güzel yuvalarınızda eşinizle, çocuklarınızla bir ömür boyu mutlu olun." diye konuştu.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol da göreve geldiklerinde açıkladıkları projelerden birinin dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak olduğunu dile getirerek, "Allah bu hayalleri gerçekleştirmeyi bize nasip etti. TOKİ ile birlikte Tavas'ta yeni bir pencere açıyoruz. Dar gelirli ailelerimiz ev sahibi oluyor. Ben buradan emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci'ye, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zolan'a, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'a ve projeye sahip çıkan tüm Tavaslı hemşehrilerime sonsuz saygı ve şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Tavas Kaymakamı Recep Öztürk ve TOKİ Uzmanı İbrahim Ethem Topçu'nun da katıldığı törende, Yeni Mahalle ve Kızılcabölük Mahallesi'nde yapımı devam eden 224 konutun kura çekilişleri Tavas Noterliği huzurunda gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan'ın çektiği kurada ismi çıkan Bekir Köseoğlu'nun eşi Yüksel Köseoğlu sevinç gözyaşı döktü.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.