Denizli

AK Parti Milletvekili Özkan, gençlerle buluştu

19:17 22 Mayıs 2018
AK Parti Milletvekili Özkan, gençlerle buluştu

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya geldi.

Özkan, düzenlenen etkinlikle AK Parti Denizli Gençlik Kolları üyeleriyle sohbet etti.

Gençlerle bir arada olmanın bahtiyarlığını yaşadığını dile getiren Özkan, Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarının Samsun'a çıkmasıyla yakılan istiklal ateşinin, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin toplanmasıyla milli bir dava haline dönüştüğüne işaret etti.

İlk adımı 19 Mayıs'ta atılan yeni süreç sonunda Cumhuriyetin kurulduğunu ancak sonraki süreçte yaşananların aslında istiklal ve istikbal mücadelesinin hiç bitmediğini, bitmeyeceğini gösterdiğini ifade eden Özkan, "Sadece 93 yıllık Cumhuriyet tarihimize baktığınızda farklı görüntüler altında bağımsızlık mücadelesinin kesintisiz sürdüğümüzü görüyoruz. Balkanlar, Kafkaslar, kuzeyimizde, güneyimizde yaşanan hadiseler bizim geçmişimizle ve bugünümüzle yakından ilişkilidir." diye konuştu.

Özkan, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirmek için önlerine çıkartılan tüm engellere karşı mücadele ettiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Önümüze çıkan ve çıkartılan tüm engellere rağmen var gücümüzle uğraşıyoruz. Biz size, sizler de sonraki nesillere emaneti devredeceksiniz. Tüm gençliğimizden 2023, 2053, 2071 vizyonu için hayallerini, ideallerini ortaya koymalarını bekliyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.