Denizli

AK Parti Denizli Milletvekili Tin:

14:49 24 Mayıs 2018
AK Parti Denizli Milletvekili Tin:

Tin, geleceğin Türkiye'sinin bugünden daha iyi ve güçlü olacağını belirterek, şunları kaydetti:

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, dolar kurunun hareketliliğiyle ilgili, "Türkiye'ye tarihin en büyük ekonomi operasyonunu çekenler bilsinler ki, bizim çalışma performansımızı, gücümüzü, heyecanımızı ve büyüme hızımızı asla durduramayacaklar." dedi.

Tin, ramazan ayı nedeniyle mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşların sorun ve isteklerini yerinde dinliyor.

Bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Tin, burada yaptığı konuşmada, tek dertlerinin Türkiye'yi büyüterek yeni ufuklara doğru ülkeyi güçlü bir şekilde taşımak olduğunu söyledi.

"Biz bütün gücümüzü ve enerjimizi bu yönde harcamaya devam ediyoruz. Sadece kendi dünyasıyla uğraşan içine kapanan bir yönetim anlayışından uzak tüm dünyada ki gelişmeleri yakından takip eden bir anlayışın hakim olması için efor sarf ediyoruz. Türkiye her alanda dünya da parmakla gösterilir bir konuma doğru hızla ilerliyor. Elbette bunu istemeyen şer odakları ve onların maşaları boş durmayacak, durmuyorlar da. Onlarda ülkemizin ilerleyişini yavaşlatmak ya da durdurmak için ellerinden geleni yapıyorlar."

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimine işaret eden Tin, şöyle devam etti:

"Bu seçim ülkemiz açısından kurulacak olan yeni bir sistemin işlerliği bakımından bir dönüm noktasıdır. Bu nedenle ülkemizin gelecek asrına yönelik tercihini 24 Haziran tarihinde hep birlikte yapacağız. Ellerinde son oynadıkları koz olan sadece ekonomi kozu kaldı. Tek dertleri ekonomimizi batırmak, bitirmek ve yok etmek. Olmadık vakitlerde, piyasaların bile kapalı olduğu saatlerde planlı bir girişimle ekonomimize saldırmaya devam ediyorlar. Özellikle son dönemde ekonomimize yönelik ağır bir saldırıyla karşı karşıyayız. Türkiye'ye tarihin en büyük ekonomi operasyonunu çekenler bilsinler ki, bizim çalışma performansımızı, gücümüzü, heyecanımızı ve büyüme hızımızı asla durduramayacaklar."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.