Denizli

"Suruç'ta AK Parti heyetine yapılan saldırı asıl niyetlerini ortaya çıkardı"

10:33 18 Haziran 2018
"Suruç'ta AK Parti heyetine yapılan saldırı asıl niyetlerini ortaya çıkardı"

"Bunların demokrasi gibi, barış ve kardeşlik gibi bir niyetleri yok. Bunların alanda siyaset yapmak gibi bir amaçları da yok. Eşkıyalığı bir türlü terk edemiyorlar. Çünkü güç aldıkları kaynak millet değil, dağdaki teröristler ve destekçileri olan emperyalist güçlerdir. Ne kadar maske takmaya kalkarlarsa kalksınlar, asıl kimliklerini ve niyetlerini gizleyememektedirler. Zaten çabaları da nafiledir. Halkımız bunların gerçek yüzünü biliyor ve desteğini çekmiş durumda. Bütün eşkıyalar ve zalimler gibi yok olup gidecekler, kazanan hak olacaktır."

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Parti'lilere yönelik düzenlenen saldırıya ilişkin, "Suruç'ta AK Parti heyetine yapılan saldırı asıl niyetlerini ortaya çıkardı. PKK terör örgütü ve uzantısı HDP'nin seçmeni sindirmek ve iradesini silahla bloke etmeye yönelik saldırı ve katliamları devam ediyor." dedi.

Tin, seçim çalışmaları kapsamında Anafartalar Mahallesi'nde bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek burada sohbet edip onların istek ve sorunlarını dinledi.

Şahin Tin, burada yaptığı konuşmada, Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi iktidardan uzaklaştırmak için ahlak sınırlarını yerle bir eden, her türlü sahtekarlığın mubah sayıldığı akıl almaz bir kampanya yürütüldüğünü söyledi.

Kiminin kahraman askerlerin apoletlerini sökeceğini, kiminin ise Afrin'i geri alacağını söylediğini ifade eden Tin, "Kandil'e operasyon izni vermeyeceğini sayıklıyorlar. Bunlar muhalefet değil, ihanet güruhu. Ama başaramayacaklar. Halkın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın etrafında kenetlenmesine engel olamayacaklar. Suruç'ta AK Parti heyetine yapılan saldırı asıl niyetlerini ortaya çıkardı. PKK terör örgütü ve uzantısı HDP'nin seçmeni sindirmek ve iradesini silahla bloke etmeye yönelik saldırı ve katliamları devam ediyor." dedi.

Tin, Suruç'taki saldırıyı kınadıklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.