Denizli

AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümü

22:07 13 Ağustos 2018
AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümü

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Zolan mesajında, Türk siyasi ve demokrasi tarihinin en önemli dönüm noktalarından birinin 14 Ağustos 2001 olduğunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan AK Parti'nin aynı inanç ve ruhla yoluna devam ettiğini belirtti.

Türkiye'ye karşı 15 Temmuz'da yapılan hain kalkışmada istediklerini elde edemeyenlerin bugün ekonomi üzerinden şekillendirmeye çalıştığına dikkati çeken Zolan, şunları kaydetti:

"Necip milletimiz geçmişte olduğu gibi yine milli bir duruş ile bu duruma gereken en sert tepkiyi gösterecektir. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı istemeyenlerin asıl gayesi, ülkemizi kuşatarak kendi istek ve arzularına göre egemenlik sağlamaktır daha önce olduğu gibi önüne birçok engel konulan, yok edilmek için her türlü senaryolar düzenlenen ülkemiz, milletimizin desteği ile her zaman ayakta kalmayı başarmış ve sonsuza kadar da ayakta kalmaya devam edecektir. 14 Ağustos 2001'de çıkılan bu kutlu yolculukta, ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine adım adım taşıyan Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile tüm yol arkadaşlarına şahsım ve ülkem adına minnet ve şükranlarımı sunuyor, partimizin 17. kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.