Denizli

"Denizlimiz modern bir kent haline geldi"

21:54 20 Ağustos 2018
"Denizlimiz modern bir kent haline geldi"

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti'nin 2002 yılında iktidara gelmesi ve sonrasında 2004 yılında belediye yönetiminin AK Parti'ye geçmesiyle Denizli'nin modern bir kent haline geldiğini belirtti.

Tin, Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, 17 yıl boyunca bu partiye çeşitli görevlerde hizmet verdiklerini, yaz kış, yağmur çamur demeden bir nefer olarak davaya hizmet ettiklerini belirtti.

Bu süreçte Denizli'nin hak ettiğini alması için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Tin, şunları söyledi:

"Partimizin 2002'de iktidara gelmesiyle birlikte başlayan hizmet destanımız sayesinde Denizlimiz her alanda güçlendi. Ardından 2004 yılında Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci'nin belediye başkanlığı görevine gelmesiyle birlikte başlayan ve Osman Zolan başta olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlarımızın devam ettirdiği kalkınma, büyüme ve gelişme hamlelerimiz sayesinde bugün Denizlimiz modern bir kent haline geldi. Kısacası geldiğimiz noktaya baktığımızda her yönüyle atılım yapmış, çehresi değişmiş ve gelişmiş bir Denizli ortaya çıktı. Bu anlamda başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun."

- "Oyunlarını boşa çıkaracağız"

Tin, ekonomik gündeme ilişkin de değerlendirmelerde bulunarak, şunları kaydetti:

"Bir ekonomik saldırı ile karşı karşıyayız. Amerika ve İsrail bize diz çöktürmek istiyor. Emellerinin önündeki en büyük engel, Türkiye Cumhuriyeti ama asla başaramayacaklar. Eşkıya dünyaya hükümdar olamayacak çünkü karşılarında Türk milleti var, güçlü bir iktidar var ve güçlü liderimiz var. Recep Tayyip Erdoğan var. Allah'ın izniyle bunların oyunlarını boşa çıkaracağız ve galip geleceğiz. Biz bir ve beraber oldukça emellerine ulaşamayacaklar."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.